WINSTGEVENDE PLANNEN!

5 & 6 november 2020 Zonheuvel, Doorn
– Zowel op locatie als via Livestream –

Dé training voor ambitieuze ondernemers
die geld willen verdienen met hun plannen!

WINSTGEVENDE PLANNEN!

5 & 6 november 2020 Zonheuvel, Doorn
– Zowel op locatie als via Livestream –

Dé training voor ambitieuze ondernemers
die geld willen verdienen met hun plannen!

Impressie van het event:

Resultaat

Winstgevend, haalbaar en direct uitvoerbaar plan voor 2021!

Locatie of Livestream

Zonheuvel, Doorn
Midden in de bossen!

of

Thuis via Livestream!

Ontmoet

Laat je inspireren en vergroot je netwerk

Boek

Incl. nummer 1 bestseller het boek Winstgevende Plannen!

Vuurloop

Inclusief vuurloop op donderdagavond! (alleen bij Locatie-ticket)

Vertaal je doelen in een Winstgevend Plan!

Winstgevende Plannen is dé training voor ambitieuze ondernemers die richting willen geven aan hun plannen.

 Je maakt een winstgevend plan voor 2021.

Je denkt na over wat je wanneer gaat verkopen,

Hoeveel omzet en kosten je gaat maken en hoeveel je plannen onder aan de streep opleveren

Je maakt een marketing- en verkoopplan

En je maakt een super concreet actieplan zodat je precies weet wat je te doen staat om je plannen waar te maken.

Je gaat na deze tweedaagse naar huis met een  winstgevend plan, een marketing- en verkoopplan en een super concreet actieplan.

Je hebt focus, een basis voor belangrijke beslissingen en een waardevol plan wat de basis vormt voor je dagelijkse acties!

Je ontvangt het nummer 1 bestseller boek Winstgevende Plannen van Femke Hogema.

Inclusief transformerende vuurloop op donderdagavond (vrijwillig)

Ervaringen van deelnemers

Het belangrijkste resultaat uit de training Winstgevende Plannen! is voor mij de energie die ik via Femke kreeg om mijn plannen concreet te maken. Heel concreet zelfs. Want met de voorbereidingsles voorafgaande aan de training kon ik mijn reële uurtarief uitrekenen. Oei, zonder mezelf nu meteen uit de markt te prijzen, ik weet nu dat ik voor de waarde die ik toevoeg voor mijn opdrachtgevers best een ander bedrag mag vragen. Dat was al een stap. Tijdens de training Winstgevende Plannen! gingen we met grote vellen en post-its aan de slag om een duidelijk plan voor het komend jaar te maken met wanneer doe je wat en wat levert dat aan euro’s op? Hoe concreet kun je het krijgen, dacht ik. Ik weet nu waar ik sta, waar ik heen wil met mijn bedrijf en wat ik aan resultaat kan verwachten. Sterker nog, tijdens een onverwacht acquisitiegesprek deze week gaf ik vol vertrouwen een prijs voor een bepaalde dienst af. En niemand die daar steil van achterover sloeg.. Dankjewel Femke.

Jouw coaching kwam voor mij op het juiste moment. Het was mijn grote droom helemaal voor mijzelf te beginnen en mijn baan op te zeggen. Maar zou ik wel kunnen leven van mijn bedrijf? Met jouw hulp maakte ik mijn droom concreet in cijfers, begrotingen en af te dragen BTW 😉 Onderwerpen waar ik geen kaas van had gegeten. Maar met jouw hulp ontwikkelde ik een winstgevend plan én begon ik het nog leuk te vinden ook. Je hebt mij enorm veel inzichten gegeven. Je bent mijn stok achter de deur maar ook altijd bereid om vragen te beantwoorden (ik verbaas mij er over hoe snel jij reageert!). Het geeft mij een veilig gevoel dat je met mij meekijkt. Op basis van mijn winstgevende plan heb ik nu zoveel vertrouwen gekregen dat ik mijn baan heb opgezegd en het avontuur aan ga. Jij had daarin een enorm grote bijdrage. Ik ben je daar heel dankbaar voor. Het was de investering dik waard.

Ik heb ervan genoten en ik kwam vol energie weer terug! Doordat ik nu weet aan welke knoppen ik moet draaien en ook stap voor stap mijn omzetrealisatie blijf volgen, heb ik mijn omzet (voor een groot deel) zelf in de hand! Dat voelt ontzettend goed. Voor mij één van de weinige events waar je echt praktisch aan de slag gaat en met een kant en klaar plan thuiskomt. Daarna stuurde Femke nog een handig Excel-sheet toe om je plan nog verder uit te werken. Een echte aanrader dus!

Ik vond het een hele fijne, inspirerende en nuttige dag. Er was een goede sfeer, ik heb veel leuke mensen ontmoet en alles was goed geregeld. Ik heb niet zo veel met cijfers, maar mijn man, die vind dat ik zelf iets meer kijk op cijfers wel kan gebruiken, heeft mij liefdevol naar deze dag gestuurd. Omdat Femke het zo leuk brengt, vind ik het ook minder spannend om met cijfers aan de slag te gaan. Ik heb het plan na de training verder uitgewerkt en ik ben kritisch na gaan denken over mijn plannen en hoe rendabel ze zijn. Al mijn ideeën zaten wel in mijn hoofd, maar nu ik ze op papier heb staan merk ik dat dat heel verhelderend is. Al met al vind ik Winstgevende Plannen! echt een aanrader, ook voor mensen die niets met cijfers hebben.

Focus, Plan, Actie!

Herken je dit?

Dat je het zo druk hebt dat je van de ene activiteit in de andere rolt?

Dat het jaar al weer voorbij is voordat je het beseft? En dat het je (weer) niet gelukt is om dat product, waarvan je zeker weet dat het een gat in de markt is, te lanceren?

Dat je hele gave dingen doet, maar dat je wel geleefd wordt door je mailbox, je klanten en de social media?

Dat je dolgraag iets nieuws neer wilt zetten, maar dat je geen idee hebt of het financieel wel haalbaar is?

Dan is deze training dé training waar je bij wilt zijn!

Een goed plan is de eerste stap naar een goed resultaat!

Een plan is niet heilig, en vaak neemt het leven een andere loop dan jij had gepland. Maar:

Een plan geeft richting

Dankzij een plan kun je de juiste keuzes maken

En de juiste prioriteiten stellen

Een plan geeft focus

Waardoor je je doelstellingen sneller behaalt

Femke Hogema

Ik ben Femke Hogema, sinds 2007 ben ik ondernemer met een succesvol bedrijf. 

Als auteur, spreker en trainer inspireer ik ondernemend Nederland om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen. Omdat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt neerzetten, wanneer je zelf grip op cijfers hebt.

Ik ben auteur van de nr. 1 bestseller Winstgevende Plannen. In 2017 maakte ik de Nederlandse bewerking van het inmens populaire boek Profit First! In 2018 schreef ik De Winstadviseur, wat binnen een half jaar herdrukt werd en wat in 2020 internationaal is uitgebracht. Van mijn allereerste boek ‘Financiën voor ZZP’ers’ zijn ondertussen ruim 20.000 exemplaren verkocht. Daarnaast ben ik opgeleid tot NLP Mastercoach en trainer.

Ik word regelmatig geïnterviewd door Radio en gedrukte media over mijn kennis van Financiën; speciaal gericht op de zelfstandig ondernemer.

In juni 2019 was ik bij SBS6 te zien als financieel coach in het programma Hoeveel ben je waard?

Ik ontdek zelf meer en meer dat je alléén dan een winstgevend bedrijf kunt runnen als je de cijfers omarmt

Met veel plezier en enthousiasme heb ik honderden ondernemers Financieel Bewust gemaakt, en ik begeleid ook jou graag naar Financieel Bewust ondernemerschap.

Programma

Donderdag overdag

 • We starten bij je why, je waarom, je missie
 • Je vertaalt je dromen en doelen in een winstgevend plan.
 • Je weet hoeveel je kunt verdienen met je plannen
 • Je weet aan welke knoppen je kunt draaien als je plan nog niet winstgevend genoeg is
 • Je weet wat je te doen staat om de gewenste winst te behalen

Vrijdag overdag

 • Je vertaalt je winstgevende plan in een marketingplan en een verkoopplan
 • Je stelt een super concreet actieplan op voor de eerste 12 weken
 • Je neemt een super helder plan mee naar huis
 • Je weet precies wat je te doen staat om je (winst)doelen daadwerkelijk te behalen

Donderdag avond

 • Onder begeleiding van een gediplomeerd vuurloop instructeur loop je (als je wilt) ’s avonds over hete kolen
 • We starten met oefening waarin je je focus bepaalt en hindernissen identificeert
 • We bouwen gezamenlijk het vuur op
 • Er is 1,5 uur pauze waarin je op eigen gelegenheid kunt eten (Zonheuvel heeft een goed restaurant)
 • Na het eten ontvangen we instructies hoe we veilig over het vuur lopen.
 • Dankzij je heldere focus loop je op blote voeten over 1.000 graden hete kolen.
 • We sluiten gezamenlijk af
 • Je kunt op eigen gelegenheid (tegen gereduceerd tarief) overnachten op Zonheuvel.
 • Het avondprogramma is alleen voor deelnemers met een locatie-ticket

Ik besloot mee te doen aan Winstgevende Plannen! omdat ik eigenlijk maar wat deed. Ik vroeg wat ik dacht te kunnen vragen en nam eigenlijk allerlei opdrachten aan die ik niet eens leuk vond of die niks opleverden. Ik wilde dat meer zelf in de hand hebben en niet aan het toeval overlaten.

Ik dacht altijd dat ik slecht kon sturen welke klanten me zouden gaan bellen, maar daar heb je meer invloed op dan je denkt!

Na Winstgevende Plannen! heb ik goed overzicht over mijn inkomsten en de tijd die ik aan opdrachten besteed. Gek eigenlijk, mijn hardlooptijden en dus mijn resultaten van mijn inspanningen en ook mijn doelen weet ik uit mijn hoofd. Van mijn bedrijfsresultaten had ik geen flauw idee!

Al een tijdje liep ik rond met een vaag plan. Het vage plan is een heel concreet winstgevend jaarplan geworden, met een vernieuwd opbouwend productaanbod. En ik ben er ook flink actie op aan het ondernemen.

Ik heb nog meer geleerd dan ik van te voren had gedacht. De dag biedt een heldere opbouw, Femke stelt de juiste vragen en geeft de juiste antwoorden en er zijn voldoende rustmomenten om er echt goed over na te kunnen denken. Plus het contact met al die andere ondernemers die zo’n dag met je samen doen. Het werkte voor mij heel inspirerend en verdiepend. 
Ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel inzicht heb gekregen uit één dag met zoveel anderen. En heb geleerd om mijn plan bij te stellen, en hoe ik dat kan blijven doen om mijn bedrijf succesvol te kunnen blijven sturen.

De grootste stap die ik heb gezet, is dat ik het vertrouwen heb gekregen het aantal deelnemers voor mijn training te verhogen van 20 naar 50! En wie weet bedenk ik volgend jaar wel dat 100 ook prima is 😉

Keuze voor Locatie-ticket of Livestream-ticket

 • Locatie-Ticket*
 • Twee dagen, Live
 • Op Conferentiecentrum Zonheuvel
 • Netwerken en interactie
 • Incl. Boek ‘Winstgevende Plannen’
 • Incl. Werkboek en werkbladen
 • Incl. voorbereidingslessen (opdrachten en video’s)
 • Incl. goed verzorgde lunch
 • Incl. vrijwillige vuurloop
 • € 997 excl. btw
  tot en met 2 okt Early bird prijs:
 • € 497 excl. btw
 • Livestream
 • Twee dagen, Live
 • Thuis, vanachter je eigen computer
 • Interactie en vragen stellen
 • Incl. Boek ‘Winstgevende Plannen’
 • Incl. Werkboek en werkbladen
 • Incl. voorbereidingslessen (opdrachten en video’s)
 • Eigen lunch verzorgen
 • € 797 excl. btw
  tot en met 2 okt Early bird prijs:
 • € 347 excl. btw

Early bird tickets

997 497 (locatie*)

797 347 (online)

 beperkt beschikbaar. Nog:

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

* In verband met de Corona maatregelen, is er een beperkt aantal locatie-tickets beschibaar. Als je een locatie-ticket wilt, wacht dan niet te lang met bestellen. Uitverkocht is ook echt uitverkocht.

Tijdens Winstgevende Plannen heb ik financiële doelen gesteld en deze heb ik uitgesplitst naar doelen per maand. Het werken met maanddoelen leidde tot bewustere acties en keuzes in wat ik wel en niet doe. Ik heb deze maand € 6.500 meer omzet gemaakt dan in eerste instantie ingeschat. Winstgevende Plannen! heeft echt effect gehad!

Ik heb tijdens Winstgevend Plannen geleerd om mijn uitgangspunten helder te maken, het waarom, voor wie en hoe en dit vervolgens om te zetten in cijfers. Verder heb ik het geheel om gezet in targets die ik als leidraad gebruik bij de opzet en uitrol straks maar ook om bij te sturen daar waar nodig. Het fungeert als een soort kompas voor me. Ik heb nu een rekenmodel met variabelen die ik kan gebruiken bij de verkoop doorontwikkeling en implementatie van mijn product.

Ik besloot mee te doen aan Winstgevende Plannen! omdat ik het in 2016 anders wilde gaan doen dan in 2015, maar niet wist hoe ik dat zou moeten aanpakken. Ik heb geleerd dat plannen je echt tot actie aanzet!

Femke’s ‘Winstgevende Plannen’, kwam precies op het goede moment. In de maand ervoor had ik besloten mijn bedrijf nog duidelijker te stroomlijnen, omdat ik mijn eigen droom wil realiseren. Femke leerde mij dat je de cijfers op een rijtje moet zetten en precies moet weten wat je moet doen om meer winst te maken. Het was ontzettend verhelderend om mijn cijfers naast elkaar te zien. En een echte stimulans om dat wat op papier staat ook echt te creëren. Met de tools die Femke mij in 1 dag leerde voel ik mij weer echt de baas over mijn eigen bedrijf.

Programma donderdag

9:00 uur: Ontvangst
16:30 uur: Einde dagprogramma / start avondprogramma
18:30 – 20:00: Diner (op eigen gelegenheid)
+/- 22:00: Einde vuurloop

Je gaat actief aan de slag met je ideeën voor 2021. Je brengt je plannen letterlijk in kaart en je krijgt inzicht in hoeveel je daadwerkelijk kunt verdienen met je plannen.

Overnachten kan op Zonheuvel op eigen gelegenheid

De vuurloop op donderdagavond is inclusief bij het Locatie-ticket, maar is niet verplicht en is geheel vrijwillig.

Programma vrijdag

9:00 uur: Ontvangst
16:30 uur: Einde

Je vertaalt je Winstgevende Plan! in een Marketing- en Verkoopplan en Actieplan. Je neemt een concreet plan mee naar huis waarin exact staat welke acties jij te zetten hebt om je plannen waar te maken.

Deelnemers over Winstgevende Plannen

Alle deelnemers maakten grote stappen na het volgen van de training!

Ik heb grootse plannen. Van Femke leerde ik een exploitatiebegroting te maken. Dankzij de begroting kan ik vanuit vrijheid blijven dromen, maar het zijn wel stevig onderbouwde dromen doordat ik ze vertaal in getallen. Altijd voordat ik een investeringsbeslissing neem, kijk ik naar mijn cijfers met de vraag of mijn plannen financieel haalbaar zijn. Zonder financieel inzicht kan ik geen keuzes maken en dus mijn plannen niet waarmaken.

Ik vond het fijn om met Femke samen te werken. Femke is eerlijk, gedreven en eindeloos nieuwsgierig, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg over wat ik wilde. Mede daardoor en door de interactie met andere deelnemers kon ik mijn losse ideeën samen laten vallen in een totaalplan.

Na winstgevende plannen heb ik direct de workshop gepland die ik al tijden wilde geven en heb inmiddels een programma ontworpen die klaar staat voor lancering.

Winstgevende plannen is een waardevolle dag die mij weer focus en financieel bewustzijn gaf en is de investering dubbel en dwars waard.

Effectieve training

Tijdens het event maken we gebruik van prachtige maatwerk schetsen. Schetsen maken in een klap duidelijk wat je met geen 300 woorden kunt zeggen.

Ze maken het mogelijk om complexe materie om te zetten in een duidelijk, kleurig, persoonlijk, grappig of mooi beeld.

De kracht van schetsen – verbeelden – is onvoorstelbaar groot.

Dankzij de schetsen worden tijdens de training zowel de linker als de rechterhersenhelft geactiveerd! Het effect van de training wordt vergroot!

 • Locatie-Ticket*
 • Twee dagen, Live
 • Op Conferentiecentrum Zonheuvel
 • Netwerken en interactie
 • Incl. Boek ‘Winstgevende Plannen’
 • Incl. Werkboek en werkbladen
 • Incl. voorbereidingslessen (opdrachten en video’s)
 • Incl. goed verzorgde lunch
 • Incl. vrijwillige vuurloop
 • 997 excl. btw
  tot en met 2 okt Early bird prijs:
 • Euro 497 excl. btw
 • Livestream
 • Twee dagen, Live
 • Thuis, vanachter je eigen computer
 • Interactie en vragen stellen
 • Incl. Boek ‘Winstgevende Plannen’
 • Incl. Werkboek en werkbladen
 • Incl. voorbereidingslessen (opdrachten en video’s)
 • Eigen lunch verzorgen
 • 797 excl. btw
  tot en met 2 okt Early bird prijs:
 • Euro 347 excl. btw

Early bird tickets

997 497 (locatie)

797 347 (online)

 beperkt beschikbaar. Nog:

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

* In verband met de Corona maatregelen, is er een beperkt aantal locatie-tickets beschibaar. Als je een locatie-ticket wilt, wacht dan niet te lang met bestellen. Uitverkocht is ook echt uitverkocht.

Garantie

100% tevredenheid

Alle ondernemers die meededen aan deze training en het plan wat ze maakten gingen gebruiken, hebben hun onderneming zien groeien in omzet en winst. Ik durf je daarom 100% tevredenheidsgarantie te geven. Levert deze training je niks op? Laat me dat binnen 2 weken weten, dan krijg je je geld terug. Ik trek de daadwerkelijk gemaakte locatie en administratiekosten af, en ik stort de rest terug.

Investering

De uiteindelijke investering bedraagt € 997,- excl. btw maar hebben we een mooi early bird aanbod voor jou!

Locatie

Zonheuvel, Doorn

Midden in de bossen

Incl. heerlijke lunch

of

Via Livestream

thuis, achter je eigen computer

Extra!

Met waardevolle voorbereidingsopdrachten voor nog meer resultaat!

Incl. nummer 1 bestseller boek: Winstgevende Plannen!

Incl. vuurloop (vrijwillig)

Veelgestelde vragen:

Ik was al eerder bij Winstgevende Plannen. Zal ik dit jaar weer komen?

Ik zou het doen 😉 Je hebt ieder jaar opnieuw een Winstgevend Plan nodig. Daarnaast is het zo belangrijk om de tijd te nemen echt strategisch na te denken over je bedrijf, je plannen en je stappen. Tot slot is het WP event ieder jaar anders! (Met een aantal steeds terugkerende elementen)

Kan ik overnachten op Zonheuvel?

Zeker! Dat raden we aan. Je bent er dan 2 dagen helemaal uit en je maakt gebruik van ‘totale onderdompeling’ waardoor je er meer uit haalt dan wanneer je heen er weer reist. Direct na aanmelding krijg je een mail met daarin informatie over hoe je (met korting) je overnachting op Zonheuvel regelt!

Hoe groot is het event?

We hebben ruimte voor 75 locatie deelnemers – waarbij we 1,5 meter afstand in acht kunnen houden!
75 mensen geef een geweldige energie. Lijkt het je overweldigend? Wees gerust: we hebben een grote zaal die ruim is opgezet. In de pauzes is er veel ruimte (zowel binnen als buiten) om je benen te strekken en alle indrukken te verwerken!
Wil je liever thuis werken aan je WP? Doe dan mee aan de livestream!

Houden jullie rekening met de Corona maatregelen?

Zeker. Zonheuvel is helemaal ingericht op de 1,5 meter regels. Er is voldoende ruimte voor iedereen en er zijn diverse extra hygiene maatregelen genomen. Wil je meer informatie over de maatregelen, mail ons dan gerust op [email protected]

Wat als ik onverwacht niet kan?

Volgens onze algemene voorwaarden is annuleren niet mogelijk. Wel kun je je ticket kosteloos laten overzetten op naam. Dus als jij een collega vindt die in jouw plaats wil gaan, dan regelen jullie de financien onderling en kun je ons mailen op naam van wie het ticket moet komen te staan. Mocht je last minute besluiten toch liever via Livestream mee te doen, dan kan dat. We restitueren het verschil niet, we konden jouw ticket tenslotte niet aan een ander verkopen.

Wat als Winstgevende Plannen door Corona niet door kan gaan?

Als Winstgevende Plannen door Corona in november 2020 onverhoopt niet door kan gaan, dan verzetten we het event. Je ticket blijft geldig.

Mijn vraag staat er niet bij?

Mail ons op [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij je terug!