Fundament van Succes Event

Van ZZP naar Miljoenenbedrijf

Op 10 & 11 november 2022

Fundament van Succes Event

Van ZZP naar Miljoenenbedrijf

Op 10 & 11 november 2022

Zet de volgende stap op jouw ondernemersreis!

Fundament van Succes is hét event voor ambitieuze ondernemers die concrete groeistappen willen zetten!

 Je brengt haarscherp in beeld waar jij met je bedrijf heen wilt.

 Je vertaalt de lange termijnvisie naar een Strategisch plan voor 2023

Je identificeert welke onderdelen van de Ondernemingspiramide ® vooral jouw aandacht vragen.

 Je maakt een winstgevend plan voor 2023.

Er is veel aandacht voor jou, als ondernemer! Je groeit naar het volgende niveau.

En je maakt een super concreet actieplan zodat je precies weet wat je te doen staat om je plannen waar te maken.

Je hebt focus, een basis voor belangrijke beslissingen en een waardevol plan wat de basis vormt voor je dagelijkse acties!

Je ontvangt het nieuwste boek van Femke Hogema: Fundament van Succes.

Inclusief transformerende vuurloop op donderdagavond (vrijwillig)

Resultaat

Winstgevend, haalbaar en direct uitvoerbaar plan voor 2023!

Locatie

Zonheuvel, Doorn
Midden in de bossen!

Inspiratie

Laat je inspireren en hernieuw je energie!

Boek

Incl. het nieuwe boek: Fundament van Succes

Vuurloop

Inclusief vuurloop op donderdagavond!

Ervaringen van deelnemers

De afgelopen 7 jaar organiseerden we het event: Winstgevende Plannen! Meer dan 1.000 deelnemers deden daar aan mee. Fundament van Succes is een verbetert en vernieuwd event. De beste elementen van Winstgevende Plannen houden we er in, en we breiden het event uit met nieuwe elementen!

Deze twee dagen waren fantastisch, transformerend, verbindend met gelijkgestemden, om nooit te vergeten.
Femke is inspiratiebron door haar persoonlijkheid, haar humor, expertise en haar visie rondom geld. Ik zou in de toekomst weer een event met Femke bezoeken. Ik wil meer leren over geld en financieel succes.

De vuurloop heeft me doen inzien, dat mijn winstgevend plan een succes is, omdat ik er in geloof. Ik heb alles losgelaten en heb mezelf toestemming gegeven om schaamtevol voluit te gaan.

Ik ben Femke dankbaar voor haar kennis, passie en dit enorme cadeau. Deze dagen waren een bevestiging dat ik mijn kooi mag verlaten en mijn vleugels mag uitslaan. Ik vlieg met een enorme smile op mijn gezicht.

Dit tweedaagse event was door Femke samen met Sonja tot in de puntjes verzorgd. Femke is een goede spreker met een duidelijk verhaal, weet waar ze het over heeft en betrekt het publiek bij bepaalde onderwerpen. Ze geeft de mensen in de zaal de mogelijkheid om vragen te stellen, luistert goed en vraagt eventueel door. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak en zeker niet onbelangrijk ze heeft humor.
Ik heb het ervaren als een waardevol event waar de deelnemers van geleerd hebben en zelf verder mee kunnen.
Bedankt voor deze 2-daagse

Het was weer fantastisch! Intens en magisch. 

Ik vind Femke een hele goede trainer, ze heeft oog voor detail, noemt mensen bij naam, maakt het persoonlijk en heeft tijd en ruimte voor iedereen die dat wil. Ze is benaderbaar, dat maakt haar mens en ondernemer, net zoals ik dat zelf ben.

De vuurloop was een enorme boost. Sinds enige tijd besef ik dat ik anders waarneem, de vuurloop is daar weer een bevestiging van. Het was magisch, energiek, geweldig!

In de toekomst zou ik zeker weer een event van Femke bezoeken!

Dit tweedaagse event met Femke was inspirerend, enthousiast makend, en verhelderend. Femke is betrokken met iedereen, en heeft de oprechte intentie om voor iedereen dat te leveren waarvoor ze komen: het helder hebben hoe je verder komt met de plannen voor volgend jaar.

Femke is ook gewoon goed in wat ze doet; ze hoort op het podium thuis, en heeft veel energie. Ze krijgt iedereen mee, en weet elke keer op een heldere manier haar boodschap over te brengen.

Ik zou in de toekomst absoluut weer een event met Femke bezoeken, omdat het heel duidelijk is dat wat Femke beloofd te leveren, ook echt geleverd wordt.

De vuurloop heeft mij het ongelofelijke geloof gegeven, dat als ik mijn focus zet en vasthoud, ik (letterlijk) door het vuur kan lopen zonder daar maar enig hinder van te ondervinden. Ik kan bereiken waar ik op focus!

Het belangrijkste resultaat uit de training Winstgevende Plannen! is voor mij de energie die ik via Femke kreeg om mijn plannen concreet te maken. Heel concreet zelfs. Want met de voorbereidingsles voorafgaande aan de training kon ik mijn reële uurtarief uitrekenen. Oei, zonder mezelf nu meteen uit de markt te prijzen, ik weet nu dat ik voor de waarde die ik toevoeg voor mijn opdrachtgevers best een ander bedrag mag vragen. Dat was al een stap. Tijdens de training Winstgevende Plannen! gingen we met grote vellen en post-its aan de slag om een duidelijk plan voor het komend jaar te maken met wanneer doe je wat en wat levert dat aan euro’s op? Hoe concreet kun je het krijgen, dacht ik. Ik weet nu waar ik sta, waar ik heen wil met mijn bedrijf en wat ik aan resultaat kan verwachten. Sterker nog, tijdens een onverwacht acquisitiegesprek deze week gaf ik vol vertrouwen een prijs voor een bepaalde dienst af. En niemand die daar steil van achterover sloeg.. Dankjewel Femke.

Jouw coaching kwam voor mij op het juiste moment. Het was mijn grote droom helemaal voor mijzelf te beginnen en mijn baan op te zeggen. Maar zou ik wel kunnen leven van mijn bedrijf? Met jouw hulp maakte ik mijn droom concreet in cijfers, begrotingen en af te dragen BTW 😉 Onderwerpen waar ik geen kaas van had gegeten. Maar met jouw hulp ontwikkelde ik een winstgevend plan én begon ik het nog leuk te vinden ook. Je hebt mij enorm veel inzichten gegeven. Je bent mijn stok achter de deur maar ook altijd bereid om vragen te beantwoorden (ik verbaas mij er over hoe snel jij reageert!). Het geeft mij een veilig gevoel dat je met mij meekijkt. Op basis van mijn winstgevende plan heb ik nu zoveel vertrouwen gekregen dat ik mijn baan heb opgezegd en het avontuur aan ga. Jij had daarin een enorm grote bijdrage. Ik ben je daar heel dankbaar voor. Het was de investering dik waard.

Ik heb ervan genoten en ik kwam vol energie weer terug! Doordat ik nu weet aan welke knoppen ik moet draaien en ook stap voor stap mijn omzetrealisatie blijf volgen, heb ik mijn omzet (voor een groot deel) zelf in de hand! Dat voelt ontzettend goed. Voor mij één van de weinige events waar je echt praktisch aan de slag gaat en met een kant en klaar plan thuiskomt. Daarna stuurde Femke nog een handig Excel-sheet toe om je plan nog verder uit te werken. Een echte aanrader dus!

Ik vond het een hele fijne, inspirerende en nuttige dag. Er was een goede sfeer, ik heb veel leuke mensen ontmoet en alles was goed geregeld. Ik heb niet zo veel met cijfers, maar mijn man, die vind dat ik zelf iets meer kijk op cijfers wel kan gebruiken, heeft mij liefdevol naar deze dag gestuurd. Omdat Femke het zo leuk brengt, vind ik het ook minder spannend om met cijfers aan de slag te gaan. Ik heb het plan na de training verder uitgewerkt en ik ben kritisch na gaan denken over mijn plannen en hoe rendabel ze zijn. Al mijn ideeën zaten wel in mijn hoofd, maar nu ik ze op papier heb staan merk ik dat dat heel verhelderend is. Al met al vind ik Winstgevende Plannen! echt een aanrader, ook voor mensen die niets met cijfers hebben.

Fundament van Succes

Je bedrijf draait goed, maar….

 • Je bent toe aan de volgende groeistap.
 • Je weet alleen niet precies wát die stap is,
 • En hóe je die moet zetten.
 • Het ontbreekt je aan de tijd, rust en ruimte om een strategisch plan te maken.
 • Je zoekt inspiratie en concrete handvaten.
 • Dan is dit de tweedaagse waar je bij wilt zijn!

Werk twee dagen dedicated aan het fundament van jouw success!

Aan de hand van de 8 elementen van De Ondernemingspiramide ® identificeer je waar je staat en wat jouw volgende stap is:

 1. Hoe gaat het met jou, De ondernemer: Mindset, Energie, Focus
 2. Welke Waarde voeg jij toe
 3. Wat zijn je Missie & Visie
 4. Wat is je Strategie
 5. Hoe zet je de organisatie: Team, Systemen en Processen in?
 6. Hoe ziet je Marketing & Sales eruit?
 7. Zijn de Financien, Administratie en Juridische zaken op orde?
 8. Draag je zorg voor de Maatschappij?

De Ondernemingspiramide ®

Femke Hogema

Ik ben Femke Hogema, sinds 2007 ben ik ondernemer met een succesvol bedrijf. 

Als auteur, spreker en trainer inspireer ik ondernemend Nederland om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen. Omdat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt neerzetten, wanneer je zelf grip op cijfers hebt.

Ik ben auteur van de nr. 1 bestseller Winstgevende Plannen. In 2017 maakte ik de Nederlandse bewerking van het inmens populaire boek Profit First! In 2018 schreef ik De Winstadviseur, wat binnen een half jaar herdrukt werd en wat in 2020 internationaal is uitgebracht. Van mijn allereerste boek ‘Financiën voor ZZP’ers’ zijn ondertussen ruim 20.000 exemplaren verkocht. In de corona-crisis van 2021 schreef ik binnen 3 weken het boek ‘Ondernemen in Crisistijd’. In 2022 schreef ik mijn 5e boek: Fundament van Succes.

Daarnaast ben ik opgeleid tot NLP Mastercoach en trainer.

Ik word regelmatig geïnterviewd door Radio en gedrukte media over mijn kennis van Financiën; speciaal gericht op de zelfstandig ondernemer.

In juni 2019 was ik bij SBS6 te zien als financieel coach in het programma Hoeveel ben je waard?

Ik ontdek zelf meer en meer dat je alléén dan een winstgevend bedrijf kunt runnen als je de cijfers omarmt

Met veel plezier en enthousiasme heb ik honderden ondernemers Financieel Bewust gemaakt, en ik begeleid ook jou graag naar Financieel Bewust ondernemerschap.

Programma

Donderdag avond

 • Onder begeleiding van een gediplomeerd vuurloop instructeur loop je (als je wilt) ’s avonds over hete kolen
 • We starten met oefening waarin je je focus bepaalt en hindernissen identificeert
 • We bouwen gezamenlijk het vuur op
 • Er is 1,5 uur pauze waarin je op eigen gelegenheid kunt eten (Zonheuvel heeft een goed restaurant)
 • Na het eten ontvangen we instructies hoe we veilig over het vuur lopen.
 • Dankzij je heldere focus loop je op blote voeten over 1.000 graden hete kolen.
 • We sluiten gezamenlijk af
 • Je kunt op eigen gelegenheid (tegen gereduceerd tarief) overnachten op Zonheuvel.

Ik besloot mee te doen aan Winstgevende Plannen! omdat ik eigenlijk maar wat deed. Ik vroeg wat ik dacht te kunnen vragen en nam eigenlijk allerlei opdrachten aan die ik niet eens leuk vond of die niks opleverden. Ik wilde dat meer zelf in de hand hebben en niet aan het toeval overlaten.

Ik dacht altijd dat ik slecht kon sturen welke klanten me zouden gaan bellen, maar daar heb je meer invloed op dan je denkt!

Na Winstgevende Plannen! heb ik goed overzicht over mijn inkomsten en de tijd die ik aan opdrachten besteed. Gek eigenlijk, mijn hardlooptijden en dus mijn resultaten van mijn inspanningen en ook mijn doelen weet ik uit mijn hoofd. Van mijn bedrijfsresultaten had ik geen flauw idee!

Al een tijdje liep ik rond met een vaag plan. Het vage plan is een heel concreet winstgevend jaarplan geworden, met een vernieuwd opbouwend productaanbod. En ik ben er ook flink actie op aan het ondernemen.

Ik heb nog meer geleerd dan ik van te voren had gedacht. De dag biedt een heldere opbouw, Femke stelt de juiste vragen en geeft de juiste antwoorden en er zijn voldoende rustmomenten om er echt goed over na te kunnen denken. Plus het contact met al die andere ondernemers die zo’n dag met je samen doen. Het werkte voor mij heel inspirerend en verdiepend. 
Ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel inzicht heb gekregen uit één dag met zoveel anderen. En heb geleerd om mijn plan bij te stellen, en hoe ik dat kan blijven doen om mijn bedrijf succesvol te kunnen blijven sturen.

De grootste stap die ik heb gezet, is dat ik het vertrouwen heb gekregen het aantal deelnemers voor mijn training te verhogen van 20 naar 50! En wie weet bedenk ik volgend jaar wel dat 100 ook prima is 😉

Koop nu je ticket!

Bestel nu je ticket voor € 997,- excl. btw!

Je ontvangt:

• Twee dagen training op 10 en 11 november 2022
• Op een geweldige locatie
• Incl. werkboek
• Incl. vuurloop (als je wilt)
• Incl. lunches en koffie
• Incl. het boek Fundament van Succes

Tijdens Winstgevende Plannen heb ik financiële doelen gesteld en deze heb ik uitgesplitst naar doelen per maand. Het werken met maanddoelen leidde tot bewustere acties en keuzes in wat ik wel en niet doe. Ik heb deze maand € 6.500 meer omzet gemaakt dan in eerste instantie ingeschat. Winstgevende Plannen! heeft echt effect gehad!

Ik heb tijdens Winstgevend Plannen geleerd om mijn uitgangspunten helder te maken, het waarom, voor wie en hoe en dit vervolgens om te zetten in cijfers. Verder heb ik het geheel om gezet in targets die ik als leidraad gebruik bij de opzet en uitrol straks maar ook om bij te sturen daar waar nodig. Het fungeert als een soort kompas voor me. Ik heb nu een rekenmodel met variabelen die ik kan gebruiken bij de verkoop doorontwikkeling en implementatie van mijn product.

Ik besloot mee te doen aan Winstgevende Plannen! omdat ik het in 2016 anders wilde gaan doen dan in 2015, maar niet wist hoe ik dat zou moeten aanpakken. Ik heb geleerd dat plannen je echt tot actie aanzet!

Femke’s ‘Winstgevende Plannen’, kwam precies op het goede moment. In de maand ervoor had ik besloten mijn bedrijf nog duidelijker te stroomlijnen, omdat ik mijn eigen droom wil realiseren. Femke leerde mij dat je de cijfers op een rijtje moet zetten en precies moet weten wat je moet doen om meer winst te maken. Het was ontzettend verhelderend om mijn cijfers naast elkaar te zien. En een echte stimulans om dat wat op papier staat ook echt te creëren. Met de tools die Femke mij in 1 dag leerde voel ik mij weer echt de baas over mijn eigen bedrijf.

Tijden op donderdag 10 november

9:00 uur:  Ontvangst
16:30 uur:  Einde dagprogramma / start avondprogramma
18:00 – 19:30:  Diner (op eigen gelegenheid)
19:30 – +/- 22:00:  Vuurloop

Overnachten kan op Zonheuvel op eigen gelegenheid

De vuurloop op donderdagavond is inclusief bij het ticket, maar is niet verplicht en is geheel vrijwillig.

Tijden op vrijdag 11 november

9:00 uur:  Ontvangst
16:30 uur:  Einde

Deelnemers over Winstgevende Plannen

Alle deelnemers maakten grote stappen na het volgen van de training!

Ik heb grootse plannen. Van Femke leerde ik een exploitatiebegroting te maken. Dankzij de begroting kan ik vanuit vrijheid blijven dromen, maar het zijn wel stevig onderbouwde dromen doordat ik ze vertaal in getallen. Altijd voordat ik een investeringsbeslissing neem, kijk ik naar mijn cijfers met de vraag of mijn plannen financieel haalbaar zijn. Zonder financieel inzicht kan ik geen keuzes maken en dus mijn plannen niet waarmaken.

Ik vond het fijn om met Femke samen te werken. Femke is eerlijk, gedreven en eindeloos nieuwsgierig, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg over wat ik wilde. Mede daardoor en door de interactie met andere deelnemers kon ik mijn losse ideeën samen laten vallen in een totaalplan.

Na winstgevende plannen heb ik direct de workshop gepland die ik al tijden wilde geven en heb inmiddels een programma ontworpen die klaar staat voor lancering.

Winstgevende plannen is een waardevolle dag die mij weer focus en financieel bewustzijn gaf en is de investering dubbel en dwars waard.

Garantie

100% tevredenheid

Alle 1.000 + ondernemers die meededen aan het mijn events, hebben hun onderneming zien groeien in omzet en winst. Ik durf je daarom 100% tevredenheidsgarantie te geven. Levert dit event je niks op? Laat me dat binnen 2 weken weten, dan krijg je je geld terug. Ik trek de daadwerkelijk gemaakte locatie en administratiekosten af, en ik stort de rest terug.

Investering

De uiteindelijke investering bedraagt

€ 997,- excl. btw

Locatie

Zonheuvel, Doorn

Midden in de bossen

Incl. heerlijke lunch!

Extra!

Incl. het gloednieuwe boek: Fundament van Succes

Incl. vuurloop (vrijwillig)

Veelgestelde vragen:

Ik was al eens bij Winstgevende Plannen. Zal ik dit jaar weer komen?

Ik zou het doen 😉 Fundament van Succes is écht een ander event. Daarnaast is het zo belangrijk om de tijd te nemen echt strategisch na te denken over je bedrijf, je plannen en je stappen.

Kan ik overnachten op Zonheuvel?

Zeker! Dat raden we aan. Je bent er dan 2 dagen helemaal uit en je maakt gebruik van ‘totale onderdompeling’ waardoor je er meer uit haalt dan wanneer je heen er weer reist. Direct na aanmelding krijg je een mail met daarin informatie over hoe je (met korting) je overnachting op Zonheuvel regelt!

Kan ik als startende ondernemer ook deelnemen? 

Fundament van Succes is gericht op ondernemers die reeds een succesvol bedrijf hebben. Dat neemt niet weg dat Fundament van Succes ook starters een enorm belangrijke basis geeft! Je weet letterlijk vanaf de start wat je te doen staat om je eigen doelen te realiseren. Je bent dus van harte welkom!

Hoe groot is het event?

Fundament van Succes houden we beperkt tot 30 deelnemers. Daardoor is er voldoende aandacht voor iedereen!

Wat als ik onverwacht niet kan?

Volgens onze algemene voorwaarden is annuleren niet mogelijk. Wel kun je je ticket kosteloos laten overzetten op naam. Dus als jij een collega vindt die in jouw plaats wil gaan, dan regelen jullie de financien onderling en kun je ons mailen op naam van wie het ticket moet komen te staan.

Houden jullie rekening met de Corona maatregelen?

Wij houden ons aan de regels zoals die door de overheid worden gesteld en we volgen de regelgeving die binnen de horeca gelden. Wil je meer informatie over de maatregelen, mail ons dan gerust op [email protected]

Mijn vraag staat er niet bij?

Mail ons op [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij je terug!