Jolien Wientjes-Luttikhold

Van stress over je financiën naar grip op jouw bedrijf

Bedrijf: Met Jolien | Financieel en Persoonlijk Inzicht
Locatie: Overijssel
Contact: [email protected]

Bio: Mijn naam is Jolien Wientjes-Luttikhold, opgegroeid in Rietmolen en samen met mijn man en 2 kinderen (jongens) woon ik in Haaksbergen. Ik hou van cijfers en van ondernemen. Ik vind het ontzettend leuk om met geld bezig te zijn. Het heeft zoveel invloed op alles in het leven. In mijn opleiding bedrijfseconomie heb ik veel theorie geleerd maar de praktijk is vaak zo anders. Menselijk gedrag bepaald de keuze die je maakt, zo interessant. Voor mij is persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk.

Aanbod: Op één live dag begeleid ik je persoonlijk met het maken van je winstplan. We gaan op een prachtige locatie actief en creatief aan de slag om je plannen en ideeën visueel te maken. Vooraf ontvang je een paar opdrachten om alles uit die dag te halen. Na afloop hebben we een afrondende online coaching.

Herken je dit?
Ik heb zoveel ideeën…
Waar moet ik mij het komende jaar op focussen?
Zijn mijn ideeën haalbaar? Hoeveel blijft er uiteindelijk over?
Kan ik het salaris betalen dat ik voor ogen heb? En hoeveel moet ik reserveren voor de Belastingdienst?

Wat levert het op?
–> Alles wat je in je hoofd hebt aan plannen en ideeën, heb je visueel gemaakt;
–> Je weet wat haalbaar is en wat niet;
–> Ontdekt welke Moneymindset je hebt en hoe je die voor je kunt laten werken;
–> Je weet hoe hoog jouw omzetdoel minimaal moet zijn om jouw netto inkomen en winstdoel te behalen;
–> Het plan helpt je om keuzes te maken. Nu maar ook over een aantal maanden.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op via 06-86856506/[email protected] of kijk op mijn website.

Niche: Coaches, trainers en kennisondernemers die zich richten op gezondheid