Vuurloop Winstgevende Plannen

Waarom zou jij over vuur lopen?

De eerste keer dat ik een vuurloop deed, is al weer zo’n 20 jaar geleden. De vuurloop was onderdeel van een opleiding in persoonlijke ontwikkeling.

Ik had geen idee wat te verwachten en ik kon me er eigenlijk ook geen voorstelling van maken. Ik bedoel, vorig jaar ging mijn man op één klein gloeiend kooltje – dat uit de BBQ was gevallen – staan, en hij moest de eerste hulp bezoeken en kon een week niet lopen. Dus hóe kan een mens op blote voeten over 900 graden hete kolen lopen?

De vuurloop bleek meer dan een vuurloop te zijn. Een mens loopt namelijk daadwerkelijk niet zonder gedegen voorbereiding over hete kolen. Die voorbereiding heeft alles te maken met het focussen op je doel. Je focust je tijdens een vuurloop niet op het obstakel (de hete kolen) maar op je doel. Dat wat je wilt, in je leven, je bedrijf, de liefde of geld.

De voorbereiding van de vuurloop neemt een aantal uur in beslag, en het is daarmee een ongelofelijk waardevol iets. Een onderdeel van de vuurloop is het samen opbouwen van het vuur. Dat vuur moet een aantal uur branden. In de tijd dat het brand, doe je een stuk persoonlijk werk. Het daadwerkelijk lopen is natuurlijk de kers op de taart. Maar het echte werk… dat doe je daarvoor!

Je beslist pas op het moment dat je voor het vuur staat of je loopt of niet. En alles is goed, vergeet niet… het gros van het werk doe je al voor je loopt.

Ik liep 20 jaar geleden. En daarna nog 4 keer. Ik vond het geweldig. Het is zo ‘empowering’ als je over 900 graden hete kolen loopt. Je voelt in al je cellen hoe ongelofelijk sterk je bent. En dat je tot veel, veel, veel meer in staat bent dan je ooit had gedacht. Als je dít kan, kan je alles!!!

Vuurloop Winstgevende Plannen

Hoe vaak twijfel jij aan jezelf? Aan je business? Het krijgen van de (juiste) klanten? Het vragen van de (juiste) prijzen? Het behalen van je financiële en persoonlijke doelen? En hoeveel kracht zou het je geven als je een ervaring hebt dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt?

De vuurloop is daarmee van Winstgevende Plannen wellicht het meest transformerende onderdeel. Winstgevende plannen gaat over geld, marketing, in actie komen en zeker ook over mindset. Ik bedoel, ondernemerschap is grotendeels iets wat je kunt leren. Wat ik je kan leren. Het verschil tussen de succesvolle en de minder succesvolle ondernemers heeft te maken met dat wat zich tussen hun oren afspeelt.

Omdat ik in de afgelopen 14 jaar dat ik ondernemer ben heb ervaren dat ikzelf, en dat wat ik denk en geloof, bepalend is voor mijn succes, hebben we de vuurloop onderdeel gemaakt van Winstgevende Plannen!

Tijdens deze twee dagen krijg je alles: We gaan aan de slag met je doelen, je dromen, je missie en visie, je winstplan, je marketingplan en je 12-weken actieplan. Daarnaast is er aandacht voor mindset, een lach en een traan en heel veel mooie momenten met gelijkgestemden.

Gun jij jezelf ook twee dagen aandacht voor jezelf, je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling?

Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel 😉

De investering voor deze 2 geweldige dagen is: € 597,- excl. BTW. Aanmelden kan tot vrijdag 15 oktober 2021

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *