Wendy Stienen

Meer winst, minder stress – SAMEN op weg naar succes!

Bedrijf: WEST-winst
Locatie: Limburg
Contact: [email protected]

Bio: Ik ben Wendy, jouw financiële kompas en de drijvende kracht achter WEST-winst. Als boekhoudheld help ik ondernemers in financiële nood om de knoop in hun maag te vervangen door een glimlach van winstgevendheid. Mijn passie is om samen te werken aan een financiële toekomst waarin je zorgeloos kunt groeien en genieten van ondernemen. Met mijn expertise in toekomstgerichte cijfers en een persoonlijke aanpak maken we van jouw onderneming een succesverhaal. Laten we SAMEN stappen zetten naar meer winst en minder zorgen!

Aanbod: Met de nadruk op mijn doel om ondernemers te helpen die te maken hebben met financiële uitdagingen en stress, bestaat mijn aanbod uit:
Financiële Doorlichting: Een grondige analyse van de financiële situatie van de klant om pijnpunten te identificeren en kansen voor verbetering te ontdekken.
Op maat gemaakt Financieel Advies: Het ontwikkelen van een gepersonaliseerd actieplan om de winst te verhogen en geldzorgen te verminderen.
Klantrelatie-Verdieping: Het ondersteunen van ondernemers bij het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties, wat kan leiden tot terugkerende samenwerking en mond-tot-mondreclame.
Onderwijs en Coaching: Het verstrekken van waardevolle educatie en begeleiding, zodat ondernemers zelfverzekerder worden in het beheren van hun financiën.
Ongoing Support: Voortdurende ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat klanten op koers blijven naar financieel succes.
Resultaten met een glimlach: Belofte van tastbare financiële verbeteringen en een positievere kijk op ondernemen.

Niche: Ons kantoor werkt met ondernemers die digitaal werken, open staan voor verandering, gedreven zijn om aan de slag te gaan en bereid zijn om goed te communiceren. Want alleen SAMEN krijgen we resultaten.