Yvonne Smedts

Stop met doelloos dwalen en start vandaag jouw reis naar een doelgerichter, succesvoller leven

Bedrijf: @vays
Locatie: Alle Provincies
Contact: [email protected]

Bio: Als jouw partner en mentor werk ik nauw samen met mijn klanten om een winstgevend plan te ontwikkelen dat gericht is op de toekomst. Dit plan wordt een krachtig instrument om jouw doelen te behalen. Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen en meer winst te genereren.

Ik geloof dat plezier in cijfers essentieel is voor het succes van een bedrijf. Daarom help ik ondernemers om vertrouwen te krijgen in hun bedrijf en om financiële rapportages te begrijpen. Op die manier kunnen ze krachtige keuzes maken en de juiste acties ondernemen die leiden tot groei en succes.

Met mijn begeleiding zul je merken dat je niet alleen je bedrijf transformeert, maar ook persoonlijk groeit. Samen zorgen we ervoor dat je plezier hebt in ondernemen en dat je de juiste balans vindt tussen werk en persoonlijk leven.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken, jouw doelen te realiseren en te zien hoe je bedrijf bloeit. Laten we de reis naar succes en winstgevendheid samen maken!

Aanbod: Persoonlijke begeleiding bij het maken van winstgevende plannen en 12 weken actieplan. Zowel strategisch als financieel mentor

Niche:Ervaren vrouwelijk coach of therapeut tussen de 45 en 55 jaar, die al een tijdje actief is in haar vak. Maar nog niet de omzet bereikt heeft die zij voor ogen heeft.