2 minuutjes badderen in 40 kilo ijs...

2 minuutjes badderen in 40 kilo ijs…

Afgelopen donderdag om 21:00 uur ’s avonds stond ik in mijn bikini buiten. Het was 5 graden celcius. Ik had voor de klanten in mijn Mastery programma een ijsbad ervaring gepland (volgens de Wim Hof Methode). En natuurlijk deed ik zelf ook mee!

Get comfortable with being uncomfortable

We waren in totaal met 9 deelnemers; en één heel koud (2 graden celcius) ijsbadje, waar we om de beurt 2 minuten in gingen. Wat we ons vooraf niet zo gerealiseerd hadden, was dat we alles bij elkaar zo’n 25 minuten IN BIKINI buiten stonden 😉
Dus daar waar we ons psychisch hadden voorbereid op 2 minuten in een ijskoud bad, kwam daar nu 25 minuten in je bikini buiten staan bij 😉

2 minuutjes badderen in 40 kilo ijs...

Even terug naar het begin. Ik heb een groep toffe klanten in mijn Mastery programma. Stuk voor stuk ondernemers met de ambitie om hun doelen te realiseren: Een tof bedrijf neerzetten, waarmee ze veel waarde aan hun klanten geven én tegelijkertijd winst, rust en plezier voor zichzelf creëeren. Ze realiseren zich dat ze dit niet bereiken als ze blijven doen wat ze altijd deden. Dat ze nieuwe kennis, vaardigheden én mindset nodig hebben om hun doelen te realiseren. Ik coach ze, ik houd ze accountable, ik leer ze nieuwe kennis aan én ik daag ze dus uit om hun grenzen te verleggen.

Want binnen je comfort zone is geen groei!

Vorig jaar bood ik ze de kans om over 900 graden hete kolen te lopen, en dit jaar zochten we de kou op.

Waarom? Zul je je afvragen. Waarom gaat iemand 2 minuten in een ijskoud bad zitten?
Los van de gezondheidsvoordelen die de kou biedt, is dus echt een kwestie van mind over matter.

Je kunt zoveel meer dan je denkt. Ik heb het niet koud gehad. Het water van 2 graden voelde minder koud dan ik verwachtte en ik kon rustig en ontspannen adem halen terwijl ik de ijsklontjes tegen mijn lijf voelde. Dat was niet zomaar; dat was omdat ik mijn gedachten en ademhaling managede.

Dat heb je ook nodig in je bedrijf.

Je loopt tegen ontelbaar veel dingen aan bij het managen van een bedrijf. Tegenvallende omzet. Lastige klanten. Conflicten. Privé situaties waardoor je ineens niet kunt werken. Een teamlid wat niet functioneert. Een product wat niet loopt. En. Nog. Veel. Meer. Ondernemerschap gaat niet over rozen. Als het zo makkelijk was, hadden we allemaal wel in een hangmat op Bali gelegen. Als je je daardoor laat meeslepen, is je bedrijf een speelbal van de omstandigheden. En dat, tja, dat levert geen winst, rust en plezier op.

Wat jij gelooft over jezelf, je dienst of product en de waarde daarvan en over hoe winstgevend je bedrijf gaat worden, heeft een ENORME impact op het succes wat je voor ogen hebt.

Hoe je je mindset managed zodat ook jij je doelen behaalt, leer je van me in de live online training op 20 februari a.s. Ook begeleid ik je in die training om uit te rekenen hoeveel je daadwerkelijk gaat verdienen met je plannen én ik help je een 12 wekenplan te maken zodat je precies weet wat je de komende 12 weken te doen staat om je plannen te realiseren.

Mindset – Plan – Actie
Dat zijn de stappen naar Succes!

Doe je mee?

Ja, ik ben er klaar voor om mijn eigen succes te creeeren, ik doe mee!

Nee, ik denk dat het me deze keer zelf wel lukt

LET OP: Aanmelden kan tot en met woensdag a.s.

Je doet voor slechts € 97,- excl. btw mee aan deze training, die bestaat uit een drietal super heldere en waardevolle online opdrachten en een live online training op 20 februari a.s. van 14:00 – 16:00 uur.

Ik ga graag met je aan de slag! Ik heb de afgelopen maanden meer dan 100 mensen intensief begeleid in dit traject, en ik garandeer je dat dit echt werkt.

Met hartelijke groet,
Femke Hogema

PS – Inschrijven voor deze eerste editie met 60% voordeel kan tot en met woensdag 12 februari! Daarna komt deze training online beschikbaar voor € 247,- excl. btw. Behalve dat dat ruim 2x zo duur is, heb je dan níet de gelegenheid mij live vragen te stellen. Die mogelijkheid heb je in deze eerste editie wel!

PS 2: Mijn Mastery programma is alleen beschikbaar voor gecertificeerde Profit First Professionals. Ze investeren € 12.970,- voor een jaar begeleiding door mij. Wil jij jouw businessvragen aan mij kunnen stellen? Doe dan mee aan Creeer je eigen succes.

PS 3: Wil je liever meer investeren voor een langduriger traject? Mail me dan op [email protected] en we informeren je over de mogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *