Ik kan het me nu niet veroorloven naar Winstgevende Plannen te komen

Sommige ondernemers vertellen mij: Ik kan het me nu niet veroorloven naar je event te komen. Ik zou heel graag willen, maar ik moet eerst geld verdienen. 
Dit is een heel begrijpelijk gevoel. Want, eerlijk is eerlijk, het zijn onzekere tijden. Erger nog, we zitten in een economische recessie. Het is een natuurlijke reactie om dan de hand op de knip te houden. Zoals we in de oertijd calorieën moesten conserveren voor het geval er een beer langs kwam (en we hard moesten kunnen rennen); zo hebben we nu een grote behoefte geld te besparen voor het geval er slechtere tijden komen.

En dat is an sich heel verstandig. Ik ben een groot voorstander van het aanleggen van een buffer. Het is belangijk om reserves te hebben voor slechtere tijden.
Maar dat is niet het hele verhaal. In de oertijd werden wel degelijk enorm veel calorieën verbrand – zelfs als de oermens enorm veel honger had, ging hij er op uit om uren te rennen met een speer in de hand om een bizon te vangen. Want – zonder risico, geen eten en zonder eten, geen leven. Zo is het ook in jouw bedrijf. Als je nu niet het geld hebt om naar winstgevende plannen te komen, dan raad ik je aan om dat geld te gaan vinden. Check je spaarsaldo. Duik de garage in en verkoop die fiets waar je al 5 jaar niet meer op hebt gezeten. Maar durf 497 euro uit te geven zodat je ook het komende jaar een goed inkomen uit je bedrijf genereert. En zodat je ook het komende jaar ontspannen kunt ondernemen omdat je weet dat je voor jezelf en je naasten kunt zorgen.

Misschien zeg je nu: Hoe helpt het maken van een winstgevend plan mij dan met het verhogen van mijn inkomen? Als ondernemer denken we toch snel: Als ik te weinig verdien moet ik gewoon harder werken. Meer zichtbaar zijn op Social Media. Een nieuwe weggever maken. Een nieuw product ontwikkelen. Dát is hoe er meer geld binnen komt. Een plan maken, en daar twee dagen aan werken, staat misschien wel haaks op dat beeld. Want praatjes vullen geen gaatjes… zoiets?

Ik geef je 5 redenen waarom je geld verdient door te investeren in Winstgevende Plannen:

1. Dankzij je plan weet je van tevoren of je genoeg gaat verdienen met je bedrijf
Je rekent tijdens Winstgevende Plannen uit hoeveel je kunt verdienen als je gaat doen wat je nu in je hoofd hebt. Dat kan heel confronterend zijn. Want je sommetje kan ook uitwijzen dat je plannen niet winstgevend genoeg zijn. Dat je er geen goedbelegde boterham mee kunt verdienen. Maar eerlijk is eerlijk, kom je daar liever nu achter? Nu je nog keuzes kunt maken in je business? Nu je nog aan knoppen kunt draaien zoals prijsstelling en verdienmodel? Of kom je daar liever halverwege 2021 achter, als je ’s nachts wakker ligt van de geldzorgen?

2. Dankzij je plan heb je focus
Zodra je een winstgevend plan hebt, met andere woorden, een plan waaruit blijkt dat je voldoende gaat verdienen als je het uitvoert, weet je dus ook waar je focus ligt. Je weet exact wat je te doen staat om je plannen te realiseren. Je duikt ’s ochtends niet in je mail om te reageren op wat anderen van je willen, maar je gaat strategisch aan de slag om die dingen te doen waarvan je weet dat ze voor omzet zorgen.

3. Je plan is onderdeel van je totale strategie en daarmee de enige weg naar succes
Winstgevende Plannen is niet voor niets een tweedaags event MET essentiële voorbereidingsopdrachten; we gaan niet alleen maar opschrijven wat je al in je hoofd hebt; we gaan er een strategisch kloppend geheel van maken. Je gaat stil staan bij je verdienmodel, je prijsstelling, je ideale klant, je marketingstrategie en funnel. Alles komt aan de orde. Zodat klanten vinden niet langer toeval is, maar een proces waar je invloed op hebt. Je gaat niet hopen op klanten, je gaat ze creëeren.

4. Je creëert al resultaat OP het event
Winstgevende Plannen is geen inspiratie event. Je begrijpt me vast wel, zo’n event waar je super geïnspireerd vandaan komt, maar 6 weken later ineens opschrikt en je realiseert dat je NIKS maar dan ook NIKS hebt gedaan met alles wat je leerde. Dat is het dus NIET. Het is wel inspirerend, daar niet van 😉 Maar het is veel meer dan dat. Je gaat concreet aan de slag. Je krijgt opdrachten, werkbladen en heel veel post-its en stiften. En daarmee creëer je tijdens het event je winstgevende plan, marketingplan en 12-wekenplan. Je gaat naar huis met een uitvoerbaar plan in je handen.

5. Dankzij je plan kom je ook na het event in actie
Je hebt niet alleen de focus en het plan, maar ook de inspiratie, motivatie, mindset en tools om daadwerkelijk in actie te komen. Je maakt tijdens Winstgevende Plannen een 12-wekenplan, waarin van dag tot dag staat wat je moet doen. Daarmee wordt een enorm (en vaag) doel als ‘meer omzet maken’  teruggebracht tot super kleine dagelijkse en behapbare acties. Je gaat je focussen op het proces (de acties die je van dag tot dag uitvoert) in plaats van je blind te staren op dat enorme doel (meer omzet!).
Ben jij er klaar voor om je succes te creëeren? Om twee dagen aan de slag te gaan met je mindset, doelen te stellen, een plan op te stellen en de vereiste acties uit te zetten? Kom dan naar Winstgevende Plannen. Dat kan zowel live met 75 ambiteuze ondernemers in een zaal, of via Livestream. Dan betrekken we je er helemaal bij; maar zit je wel gewoon thuis achter je eigen computer. Welke route jij ook kiest – op Winstgevende Plannen zet jij jouw route naar succes uit.

Zie ik je daar ?

Op WinstgevendePlannen.nl/event staat alle informatie over de tweedaagse. Ook kun je daar je ticket bestellen.

Locatie-tickets (beperkt beschikbaar!)
Een locatie-ticket is in de early bird (tot en met 2 oktober) maar € 497,- excl. btw voor twee geweldige dagen, voorbereidende opdrachten, het boek Winstgevende Plannen, een werkboek, werkbladen, lunches en als je wilt: Een vuurloop op de eerste avond.
Dat is een no-brainer toch? Die investering verdien je gegarandeerd (en waarschijnlijk tien of honderdvoudig) terug.
LET OP: Ivm de huidige maatregelen hebben we een beperkt aantal locatie-tickets te koop. Ik verwacht dat we snel uitverkocht zijn. Dus als je hier bij wilt zijn – bestel dan vandaag je ticket.

Livestream tickets 
Livestream tickets zijn in de early bird (tot en met 2 oktober) maar € 347,- excl. btw voor twee geweldige dagen, voorbereidende opdrachten, het boek Winstgevende Plannen, een werkboek, werkbladen en een te gek livestream team die er voor zorgt dat het is alsof je in de zaal zit!

Op winstgevendeplannen.nl/event zie je hoe je je livestream-ticket kunt bestellen en wat het inhoudt.

Lees hier alles over Winstgevende Plannen en reserveer je ticket

Tot dan!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *