Luchtballon

Uitzoomen is noodzaak voor succes en geluk in je business. Doe je mee?

Vorige week stapte ik met mijn moeder in een luchtballon. We voeren van Deventer naar Zuthpen en het was echt te gek!

Letterlijk afstand nemen van de wereld onder me, geeft me altijd een heel bijzonder gevoel.

Je ziet de wereld anders. Je ziet dingen die je vanaf de grond niet ziet. Je ziet de contouren, het grote geheel. Vanuit een luchtbalon zie je direct dat de aarde rond is. We zagen wie er een zwembad in de tuin heeft en dat er midden in het bos geweldige huizen staan. We zagen de vuilstort vlak naast het pittoreske Zutphen. We zagen dat de IJssel enorm kronkelt. Al die dingen die je niet ziet als je er met je neus bovenop staat, zie je wel als je afstand neemt.

Precies zo werkt het in je bedrijf. Het is nodig om af en toe afstand te nemen van je dagelijkse werk. Om vanaf een afstandje te kijken of de koers nog klopt en of je nog met de juiste dingen bezig bent.
Als je die afstand niet neemt, kun je zomaar eens eind 2022 jaar concluderen dat je in 2022 dan wel keihard hebt gewerkt, maar dat je te veel geweldige ideeën niet hebt uitgevoerd. En dat die projecten waar je zo hard aan hebt gewerkt, eigenlijk te weinig hebben opgeleverd. Of dat je niet zo blij bent met waar je nu staat. Dat je bedrijf je minder plezier geeft dan je wilt.

Uitzoomen is een must. Je visie en missie weer wakker maken (o ja, dáár doe ik het voor!) en plannen maken die díe missie en visie ondersteunen.
Dat doe je niet op maandagmiddag achter je bureau. Daarvoor wil je tijd en ruimte creëren. Omdat je weet dat het essentieel is om je persoonlijke en zakelijke doelen te behalen.

Om je te begeleiden om op een leuke, winstgevende en effectieve manier uit te zoomen, nodig ik je heel graag uit op Winstgevende Plannen op 4 & 5 november a.s. We zijn er vroeg bij – want als iedereen nu al zijn ticket koopt; hoeven wij in het najaar geen marketingkosten te maken. Sterker nog – als JIJ nu je ticket koopt, hoef JIJ niet mee te betalen aan de marketingkosten. Je betaalt dan maar € 497 excl. btw voor je ticket. Die ultra lage presale prijs is TOT EN MET AANSTAANDE VRIJDAG, 9 juli 2021, geldig. Daarna schieten we naar € 597 excl. btw. Uiteindelijk is je ticket € 797 excl. btw.

Ben je er bij?

Lees hier alles over Winstgevende Plannen en reserveer je ticket

Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *