Winstgevende Plannen 2021

Dat was het moment dat ik mijn eerste eigen Winstgevende Plan maakte

Toen ik een jaar of 7 geleden naar mijn cijfers keek, geloofde ik mijn ogen niet.
Ik had een onwijs goed jaar gehad. Mijn omzet was met 150% gestegen ten opzicht van het jaar daarvoor en ik zat eindelijk vet boven de ton. Ik had echt het idee dat ik het ondernemersspel ging snappen.
Maar toen zag ik dat mijn winst ten opzichte van het jaar daarvoor was GEDAALD! Ik was echt even van de kaart. Hoe was dit mogelijk?
Ik gaf nota bene financiële trainingen, en ik had niet in de gaten gehad dat ik slechter was gaan draaien!

Nu achteraf begrijp ik het wel. Want alhoewel ik financieel sterk ben, ben ik ook gewoon een ondernemer en stap ik in exact dezelfde valkuilen als alle ondernemers. Ik doe wat er gebeuren moet. Ik trek een avondje door. Ik investeer. Ik pak kansen. Al dat soort dingen.

Maar ik had dus niet gezien dat meer omzet had gezorgd voor minder winst! Ik had iedere extra euro omzet plus nog heel veel euro’s meer geinvesteerd in software, professionele trainingsvideo’s en mijn team.

De situatie was nog niet nijpend. Ik bedoel, ik kon nog steeds iedere maand salaris aan mezelf overmaken, maar ik ging me wel een beetje zorgen maken over de toekomst. Want als ik dit bij verdere groei zo zou doorzetten, zou het wél een probleem worden.

Dat was het moment dat ik mijn eerste eigen Winstgevende Plan maakte. Ik pakte een stapel post its en stiften, een heel groot flipover vel, en een paar uur later een excel. En het plan wat ik toen maakte, veranderde alles voor me. Ik ging haarscherp zien wat ik wél moest doen en wat niet. Ik wist vooraf of ik een investering kon doen. Ik zag het als ik moest bijsturen of echt een tandje harder aan de saleskant moest gaan zitten. Ik had, kortom, een kompas in handen om mijn bedrijf naar succes te koersen.

Behalve dat dit míj meer plezier en succes in ondernemerschap gaf, besloot ik ook mijn model over te dragen. Ik zou ongetwijfeld niet de enige zijn die hier tegenaanliep… Een jaar nadat ik mijn eigen Winstgevende Plan maakte, organiseerde ik mijn eerste event. 100 mensen kwamen een hele dag hun plan maken. Het was geweldig! Velen van hen verdienden vele duizenden, zelfs tienduizenden euro’s dankzij het inzicht en de focus wat hun plan hun gaf.

De jaren die volgden werd het event beter en beter. Het werd een tweedaagse, met op dag 2 aandacht voor Markting en een 12-Wekenplan. We voerden een avondprogramma in, met een vuurloop (ja echt!) omdat… als je over vuur kunt lopen, houdt niets je meer tegen om je doelen te realiseren!

Met trots en enthousiasme kondig ik daarom aan: Op 4 & 5 november a.s. vindt voor de 10e keer (!!!) Winstgevende Plannen plaats!
(Een jubileum jaar. Wie weet doen we daar wel iets mee ;-))
De behoefte aan dit event is ongekend groot. Want we zijn klaar met schermen. We willen elkaar weer ontmoeten. In de ogen kijken. En we willen mensen in 3D zien.

Kom op 4 & 5 november a.s. naar Winstgevende Plannen!

De investering voor deze 2 geweldige dagen is: € 597,- excl. BTW. Aanmelden kan tot vrijdag 15 oktober 2021.

Op WinstgevendePlannen.nl/event zie je een inspirerende aftermovie en het programma van de tweedaagse. Ook kun je daar je ticket bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *